Lej en Blomstervæg

Vi kan næsten ikke få armene ned af bar begejstring over vores smukke blomstervægge som er en fast del af vores udlejningssortiment.

De smukke #blomstervægge kan du leje til dit næste event via os. De smukke vægge måler 2,40 x 2,40 m. og monteres på vores stativer, de kan placeres fritstående eller opad en bagvæg. Vi her flere af alle varianter, så ønsker du en større opsætning er dette også muligt 🌷

Ellie

Er den ultimative og perfekte kombination af smukke storpænoer i mix af rosa douche nuancer. Perfekt til brylluppet eller hvis du bare vil gå All-in til fødselsdagen.

Stella

Er sofistikeret og udstråler elegance, “hun” er et mix af creme og sart rosa nuancer en ren klassiker. 

Stella
Rosie

Fine og feminine kombinationer af creme, rosa og eucalyptus skaber den yndigste baggrund til dine billeder! Perfekt til din næste begivenhed.

Emma

Den smukkeste kombination af dusty rosa, creme, og hindbær pink til at skabe en masse dybde i væggen. Det perfekte valg til dit sommer event.

Molly

Er den perfekte kombination af lethed og elegance. Den smukke væg er fuld af hvide roser og pæoner samt mix af grønne eucalyptus detaljer. Perfekt til bryllupsfesten! 

Luna 

Er feminin og kæk i den perfekte sammensætning af lyserøde, douche og sarte girly nuancer.

Lucy

Fine Lucy er klassisk og elegant med hvide roser og eucalyptus detajler. Så smuk som baggrund til din vielse.

Nala

Sprudler af liv og glæde! Med sine perfekt kombinationer af pink, rosa og gule nuancer passer hun perfekt ind når der skal tages lækre billeder foran selfie maskinen.

Alle væggene er hver især unikke og lidt af et “need-to-have” item til dit næste event

Brug dem fx. som baggrund til din selfie boks, baggrund for brudeparret eller som smuk væg bagved et kagebord.

Prisen for weekend-leje starter fra 3300 kr. Plus opsætning og nedtagning som prissættes udfra af opsætningssteds lokation.

Vi leverer og opsætter i hele landet.

Kontakt os for et tilbud på info@confettilab.dk eller på kontaktformen.